Välkommen till Carcenter i Tullinge

Vi är en Carfax Trusted Dealer (handlare) och erbjuder gratis Carfax rapporter på alla våra bilar, vilket leder till ett tryggare bilköp. Vi samarbetar med flera banker för att erbjuda dig bästa lån med bästa villkor. Nu kan vi erbjuda dig att låna upp till 100 000 kr helt räntefritt. Tvecka inte att kontakta oss för mer info!

Bästa Pris

Bästa Begagnade Bilar Till Riktiga Förmånliga Priser! Vi tål att jämföras!

Carfax Trusted Dealer

Gratis Carfax Rapporter På Alla Våra Bilar, Vilket Leder Till Ett Tryggare Bilköp.

Garantier

Bilgarantin kan tecknas på bilar max 12 år gamla och upphör vid 20 000 mil.

Kunden I Fokus

Vår Målsättning Är Att Du Som Kund Skall Erbjudas En Bra Bil Till Ett Väldigt Bra Pris.

Finansiering

CarCenter i Tullinge samarbetar med Svea Ekonomi, Wasa Kredit och flera andra banker för att erbjuda dig bästa lån med bästa villkor. Vi kan erbjuda dig billån med låg ränta från 2,95%. Nu kan vi erbjuda dig att låna upp till 100 000 kr helt räntefritt med upp till 24 månader, eller 50 000 kr med upp till 36 månader. Ring oss gärna för mer information om detta erbjudande. Ring oss gärna för mer information om detta erbjudande.


Bilgaranti

CarCenter i Tullinge samarbetar med AutoConcept Insurance AB och kan erbjuda garantier på sina bilar i upp till 24 månader. AutoConcepts garantier ger dig som bilköpare maximal trygghet vid ditt bilköp. Garantin tecknas samma dag som bilen levereras. CarCenter i Tullinge hjälper dig med att välja bästa garanti som passar just din bil. Ring oss gärna för mer information

Snabba Köp & Sälj

Hos oss på Carcenter i Tullinge kan du alltid göra en snabb och smidig affär även när du lämnar din bil i i.

Carfax Advantage Dealer

En CARFAX Advantage Dealer hjälper köpare av begagnade bilar att fatta tryggare köpbeslut genom att erbjuda gratis CARFAX-rapporter för alla bilar som finns till försäljning.

Stort Utbud Av Begagnade Bilar

Bästa begagnade bilar till riktiga förmånliga priser! Stort utbud av begagnade bilar. Vi jobbar huvudsakligen med svensksålda bilar.Popular Brands